Синоќа избувнал голем пожар на Градскиот стадион во Тетово

Голем пожар синоќа го зафатил Градскиот стадион во Тетово во подтрибинскиот простор, а во огнената стихија изгореле и поголем дел …

Синоќа избувнал голем пожар на Градскиот стадион во Тетово Прочитај повеќе