Top Sport

претекнување

Речиси двојно помалку претекнувања во Ф1 оваа сезона (видео)

Формула 1 сезоната 2017 беше најлоша за претекнувања во ДРС-ерата, откако се случи намалување за речиси 50 отсто од претекнувањата …

Речиси двојно помалку претекнувања во Ф1 оваа сезона (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top