Колку денес на фудбалскиот пазар би вределе Пеле, Кројф, Марадона, Пушкаш…

Трансферот на Нејмар од Барселона во ПСЖ за рекордна сума од 222 милиона евра предизвика тектонски нарушувања на фудбалскиот пазар. …

Колку денес на фудбалскиот пазар би вределе Пеле, Кројф, Марадона, Пушкаш… Прочитај повеќе