Top Sport

Рајан Шерки

Тинејџерската ѕвезда Шерки: Ме открија додека играв на паркинг

Младиот фудбалер на Лион, Рајан Шерки открива дека неговиот талент бил забележан од еден тренер на Лион кој го гледал …

Тинејџерската ѕвезда Шерки: Ме открија додека играв на паркинг Прочитај повеќе

Scroll to Top