Top Sport

Редбрд

По истрага купувањето на Милан од „Редбрд“!

Финансиската полиција во Италија запленила документи кои се однесуваат на продажбата на Милан на групата американски инвеститори предводени од „Редбрд“, …

По истрага купувањето на Милан од „Редбрд“! Прочитај повеќе

Scroll to Top