Шабанаџовиќ открива: Реал дојдоа по Просинечки, тој запали цигара пред нив!

Роберт Просинечки несомнено беше еден од најталентираните фудбалери во последните години на поранешна Југославија, освојувајќи ја европската титула со Црвена …

Шабанаџовиќ открива: Реал дојдоа по Просинечки, тој запали цигара пред нив! Прочитај повеќе