Барселона со потпис за поранешниот напаѓач на Интер, Реј Манај

Барселона потврди дека го обезбедила потписот на албанскиот фудбалер Реј Манај од Албасете за 700.000 евра, а поранешниот напаѓач на …

Барселона со потпис за поранешниот напаѓач на Интер, Реј Манај Прочитај повеќе