Дали е фер? Трансродовата велосипедистка Меккинон ја одбрани титулата

Канадската трансродова велосипедистка, Рејчел Меккинон ја одбрани женската спринтерска титула на Мастерс светскиот шампионат, по што на социјалните мрежи имаше …

Дали е фер? Трансродовата велосипедистка Меккинон ја одбрани титулата Прочитај повеќе