Top Sport

Рену Лавилени

Дуплантис и Лавилени израмнети во скоковите во нивната градина (видео)

Олимпискиот шампион во скок со стап, Французинот Рену Лавилени и шведскиот светски рекордер во дисциплината Арманд Мондо Дуплантис на крајот …

Дуплантис и Лавилени израмнети во скоковите во нивната градина (видео) Прочитај повеќе

Скокачот Лавилени ја освои „интернационалната домашна“ титула (видео)

Поранешниот олимписки шампион во скок со стап, Французинот Рену Лавилени најде начин да остане зафатен при домашна изолација, организирајќи „интернационално …

Скокачот Лавилени ја освои „интернационалната домашна“ титула (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top