Top Sport

Рик Карсдорп

Мурињо од одамна му го „собира“ на Карсдорп според италијанските медиуми

Италијанските медиуми тврдат дека Жозе Мурињо подолго време е незадоволен од играта на Рик Карсдорп, откако влезе во неверојатен напад …

Мурињо од одамна му го „собира“ на Карсдорп според италијанските медиуми Прочитај повеќе

Scroll to Top