Џиро: Карапаз ја „грабна“ розевата маичка (видео)

Еквадорецот Рикард Карапаз (Мовистар) е новиот лидер на Џиро Д’Италија по фантастичната победа на планинската 14. етапа на италијанската трка. …

Џиро: Карапаз ја „грабна“ розевата маичка (видео) Прочитај повеќе