Само во Италија – Мандрагора доби казна од еден меч за „богохулење“ (видео)

Играчот од средниот ред на Удинезе, Роландо Мандрагора доби суспензија од еден меч за користење на „богохулни изрази“ кои биле …

Само во Италија – Мандрагора доби казна од еден меч за „богохулење“ (видео) Прочитај повеќе