Ронда Раузи импресионираше во ВВЕ дебито (видео)

Поранешната УФЦ шампионка, Ронда Раузи победи во своето деби во ВВЕ серијата на „борење“, кај нас познато како „кечери“, откако …

Ронда Раузи импресионираше во ВВЕ дебито (видео) Прочитај повеќе