Брон: Шуми ќе беше фасциниран од новата „техничка“ Формула 1

Познат по својата апсолутна контрола на патеката и по својата аналитичност, Михаел Шумахер би бил фасциниран од новите технички правила …

Брон: Шуми ќе беше фасциниран од новата „техничка“ Формула 1 Прочитај повеќе