Top Sport

САД

САД на ОИ Токио со 613 спортисти – најстариот 57, најмладата 15 години

САД на Олимписките игри во Токио ќе се претстават со вкупно 613 спортисти. Американците само во Атланта 1996 имаа повеќе …

САД на ОИ Токио со 613 спортисти – најстариот 57, најмладата 15 години Прочитај повеќе

Scroll to Top