Јејтс повторно носи црвено

Британскиот велосипедист Сајмон Јејтс, возач на тимот „Мичелтон Скот“, победи на 14.етапа на Трката околу Шпанија (Вуелта). Етапата долга 167 …

Јејтс повторно носи црвено Прочитај повеќе