Селекторот на Северна Ирска прво на суд, после на бараж

Селекторот на фудбалската репрезентација на Северна Ирска, Мајкл О’Нил се изјасни како виновен за возење под дејство на алкохол пред …

Селекторот на Северна Ирска прво на суд, после на бараж Прочитај повеќе