Дакар: Етапни победи за Деспре и Бареда

Сирил Деспре кај автомобилистите и Жоан Бареда кај мотоциклистите забележаа победи на втората етапа на најтешкото светско рели, Дакар. Депре, …

Дакар: Етапни победи за Деспре и Бареда Прочитај повеќе