Бунт во Палермо по преземањето на клубот од „Сити групацијта“: Дали Гвардиола би го трпел ова?

Тренерот на Палермо, Силвио Балдини на прес-конференција објасни зошто тој и спортскиот директор на клубот, Ренцо Кастањини вчера си поднеле …

Бунт во Палермо по преземањето на клубот од „Сити групацијта“: Дали Гвардиола би го трпел ова? Прочитај повеќе