Top Sport

Стефан Лихштајнер

Десниот бек на Лацио, Јувентус и Арсенал заврши со фудбалот!

Швајцарскиот десен бек кој светска слава доживеа во дресовите на Лацио, Јувентус и Арсенал, Стефан Лихштајнер оди во фудбалска „пензија“. …

Десниот бек на Лацио, Јувентус и Арсенал заврши со фудбалот! Прочитај повеќе

Scroll to Top