Го погодија со чоколадо, тој го изеде (видео)

Кипарскиот фудбалер на шкотскиот тим Сент Мирен беше погоден со „Баунти“ чоколадово текот на гостувањето кај Гринок Мортон, и тој …

Го погодија со чоколадо, тој го изеде (видео) Прочитај повеќе