Top Sport

Стеван Јеловац

Почина српскиот кошаркар Јеловац, кој доби мозочен удар на тренинг на АЕК

Поранешнито српски репрезентативец, Стеван Јеловац почина по поседиците од мозочниот удар кој го доби на тренинг со неговиот клуб АЕК …

Почина српскиот кошаркар Јеловац, кој доби мозочен удар на тренинг на АЕК Прочитај повеќе

Српскиот кошаркар Јеловац имал мозочен удар на тренинг

Поранешниот српски репрезентативец, кошаркарот на АЕК Атина, Стеван Јеловац имал мозочен удар на тренинг и се наоѓа во стабилна, но …

Српскиот кошаркар Јеловац имал мозочен удар на тренинг Прочитај повеќе

Scroll to Top