Top Sport

Стивен Мегвајр

Дали ова е најдобриот потег во историјата на снукерот? (видео)

Стивен Мегвајр го направи можеби најдобриот трик-потег во историјата на снукерот, откако со одличен камбек го победи Нил Робертсон со …

Дали ова е најдобриот потег во историјата на снукерот? (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top