Хјустон астрос и Лос Анџелес доџерс во борба за Светската серија

Хјустон астрос ги совладаа фаворизираните Њујорк јенкис со 4:0 во саботата за да ја освојат Американската лига во седмиот одлучувачки …

Хјустон астрос и Лос Анџелес доџерс во борба за Светската серија Прочитај повеќе