Шок во светот на џудото, пораз по 10 години и 154 победи

Францускиот џудист Теди Ринер кој е двоен олимписки победник изгуби борба по цели 10 години и по вкупно 154 триумфи. …

Шок во светот на џудото, пораз по 10 години и 154 победи Прочитај повеќе