Пешак предизвика страшен судир на велосипедската трка Тирено-Адриатико (видео)

Трката на хронометар на етапната Тирено-Адриатико беше одбележена со страотен судар, откако еден пешак несфатливо реши да ја премине улицата …

Пешак предизвика страшен судир на велосипедската трка Тирено-Адриатико (видео) Прочитај повеќе