Top Sport

Тито Виланова

Мурињо жали за инцидентот со Тито Виланова, но не и за критиките кон Барса

Жозе Мурињо во својата нова автобиографија зборува дека се обидува секогаш да биде искрен со своите фудбалери, со своите ривали …

Мурињо жали за инцидентот со Тито Виланова, но не и за критиките кон Барса Прочитај повеќе

Scroll to Top