Тоњо во средата потпиша нов договор, денеска беше уапсен за изнуда!

Дефанзивот на Леванте, Тоњо е уапсен во местото Теруел заедно со уште шест луѓе поради изнуда и закани, потврди полицијата. …

Тоњо во средата потпиша нов договор, денеска беше уапсен за изнуда! Прочитај повеќе