Легендарен финиш на грузиското првенство (видео)

Грузиската премиер лига (Еровнули лигата) имаше неверојатен финиш во текот на викендот со хаотичен меч меѓу ривалите за титулата Торпедо …

Легендарен финиш на грузиското првенство (видео) Прочитај повеќе