Проблеми кај „кралевите“: Ертел и Томпкинс отстранети поради недисциплина

Кошаркарскиот клуб Реал Мадрид одлучи да отстрани двајца играчи од првиот тим поради нарушување на дисциплината. Нервозата поради лошите резултати, …

Проблеми кај „кралевите“: Ертел и Томпкинс отстранети поради недисциплина Прочитај повеќе