Следниот викенд интересно бугарско дерби – ЦСКА-ЦСКА 1948

Следниот викенд во бугарскиот шампионат има интересно дерби на Софија меѓу клубовите на ЦСКА Софија и ЦСКА 1948 Софија, клуб …

Следниот викенд интересно бугарско дерби – ЦСКА-ЦСКА 1948 Прочитај повеќе