Мартин Делев победи и на втората трка во „Твинго купот“

Мартин Делев е победник на втора трка што се одржа на патеката во Кичево, во рамки на „Твинго куп“. Делев …

Мартин Делев победи и на втората трка во „Твинго купот“ Прочитај повеќе