Албанецот Згуро е најновото засилување за Струга Трим Лум

Албанскиот интернационалец Ванѓел Згурo е најновото засилување за македонскиот фудбалски првак Струга Трим Лум. Тој треба да ја засили одбраната …

Албанецот Згуро е најновото засилување за Струга Трим Лум Прочитај повеќе