Манчестер сити го договориле трансферот на „новиот Меси“

Чекор ги дели Манчестер сити од трансферот на Тијаго Алмада од аргентинскиот Велез. Аргентинските медиуми тврдат дека ова 18 годишно …

Манчестер сити го договориле трансферот на „новиот Меси“ Прочитај повеќе