Манчестер јунајтед го купија 16-годишниот талент Камбала

Манчестер јунајтед потврдија дека талентираниот 16-годишен бек на Сошо, Вили Камбала потпиша договор со „ѓаволите“ и веднаш ќе биде пратен …

Манчестер јунајтед го купија 16-годишниот талент Камбала Прочитај повеќе