Балотели и Шекспир во иста реченица (видео)

Марио Балотели е познат по многу работи – по квалитетот на теренот, по контроверзното однесување, по главоболките кои ги предизвикува …

Балотели и Шекспир во иста реченица (видео) Прочитај повеќе