„Мајкл, НБА ги менува правилата за да можеш да доминираш“

Секоја нова епизода на документарниот фил „Последниот танц“ открива интересни анегдоти од периодот на доминацијата на Чикаго Булс. Еден од …

„Мајкл, НБА ги менува правилата за да можеш да доминираш“ Прочитај повеќе