Top Sport

Витор Переира

Навивачите на Евертон не го сакаат Переира, клубот тргнува по Лампард?

Витор Переира е пред повлекување од понудената работа како менаџер на Евертон, по бесната реакција на навивачите на клубот од …

Навивачите на Евертон не го сакаат Переира, клубот тргнува по Лампард? Прочитај повеќе

Scroll to Top