Top Sport

Жанг Веили

До крај! Жанг не сакаше да се предаде и покрај бруталниот нокаут

Американката Роуз Намајунас ја врати УФЦ титулата во перо категорија, откако ја шокираше кинеската шампионка Жанг Веили со спектакуларен удар …

До крај! Жанг не сакаше да се предаде и покрај бруталниот нокаут Прочитај повеќе

Scroll to Top