Дилросун: За Манчестер сити, фудбалерите се само стока за тргување

Младиот холандски фудбалер, Жаваиро Дилросун го нападна својот поранешен клуб Манчестер сити, велејќи дека клубот се однесува кој своите фудбалери …

Дилросун: За Манчестер сити, фудбалерите се само стока за тргување Прочитај повеќе