Де Вилиер со победа, Петерхансел со уште поголемо водство

Јужноафриканскиот ветеран на Тојота, Жиниел де Вилиер по лошиот старт на Дакар релито 2021, победи на петтата етапа, додека легендарниот …

Де Вилиер со победа, Петерхансел со уште поголемо водство Прочитај повеќе