Во саботата го имаше најдобриот нокаут во УФЦ, сега работи трета смена во аптека!

Американската УФЦ сензација, Жоакин Бакли заработи 500.000 долари во саботата за сензационалниот нокаут против Импа Касанганај, а сега се врати …

Во саботата го имаше најдобриот нокаут во УФЦ, сега работи трета смена во аптека! Прочитај повеќе