Top Sport

Зоран Заев

Премиерот најави промена на името на Фудбалската федерација на Македонија

Премиерот Зоран Заев во интервју за грчката „ЕРТ“ изјави дека по жалбата на Атина на логото на Фудбалската федерација на …

Премиерот најави промена на името на Фудбалската федерација на Македонија Прочитај повеќе

Scroll to Top