Top Sport

Исто како тато! Тијаго Меси нов член на академијата на Интер Мајами

Синот на Лионел Меси ги почна своите први фудбалски чекори, откако 10-годишниот Тијаго стана член на У-12 академијата на Интер Мајами.

Тијаго, кој ќе наполни 11 години на 2 ноември е во САД покрај неговите два браќа Матео и Чиро, и заедно со нивната мајка Антонела Рокуцо се постојано на мечевите на неговиот татко.

Scroll to Top