Top Sport

(Видео) Роналдињо во спот на латино-ѕвездата Бед Бани

Бразилската фудбалска легенда Роналдињо секогаш бил човек кој ги сака забавите и добриот живот, така што не изненадува неговото појавување во новиот спот на латино-ѕвездата Бед Бани со име „Where She Goes“. Секако, тој го прави во видеото тоа што најмногу го сака – игра фудбал на плажа.

Бед Бани, кој е во врска со американската манекенка, Кајли Џенер, е вистинска суперѕвезда во САД и во земјите од латинска Америка.

Scroll to Top