Top Sport

Макаби и Валенсија си ги заменија домаќинствата

Поради воената ситуација во Израел, сите спортски настани се прекинати. Натпреварот меѓу Армани и Макаби во Евролигата беше откажан, а натпреварот меѓу Макаби и Валенсија закажан за 18 октомври сепак ќе се одигра.

Мечот ќе се игра во Валенсија.

Значи, двата клуба си ги сменија домаќинствата, а како ќе биде со натпреварите на израелскиот претставник во подоцнежната фаза од Евролигата ќе зависи од ситуацијата во земјата.

Scroll to Top