Top Sport

Челичниот Мајк ќе му ја скинеше главата на тренерот (видео)

Мајк Тајсон се уште е ѕвер. Се враќа во рингот, се чини дека е подготвен како некогаш.

Се појави снимка од неговиот тренинг. Тајсон опасно удира, а засега во опасност е неговиот тренер на кого се чини дека во неколку наврати му „висеше главата“.

Тајсон наскоро ќе се бори против Рој Џонс Јуниор, во дуел на ветераните.

Погледнете колку е моќен „железниот“ и во шестата деценија од животот:

Scroll to Top