Кога помисливте дека видовте сè во ММА октагонот, од Бразил доаѓа најлудата борба помеѓу фајтер висок 1.62 метри против фајтер висок 2 метри. И нормално, помалиот победи!

Малиот Селсо го победи вистинскиот џин Савио во „Фавела комбат 31“ мечот во перо категорија. Савио имаше над 30 сантиметри предност против противникот, огромна разлика во дофатот на раката, но очигледно му недостасуваше сила за вистинска борба.