Top Sport

Пинг-понг маѓепсништво!

Американскиот пинг-понгар Адам Боброу во соработка со сензационалниот Јутјуб канал „Дуд перфект“ сработија видео во кое најдобро се покажуваат маѓепсните трикови на Боброу спакувано во шест минути.

Боброу, кој е попознат како коментатор на пинг-понг мечевите во САД, покажа дека го бива и со рекетот, со неверојатни способности, што придонесоа видеото да добие над 6 милиони прегледи само еден ден по објавувањето.

Scroll to Top