Top Sport

АИБА

Бокс: Претседателот на АИБА поднесе оставка

Претседателот на Интернационалната боксерска асоцијација (АИБА), Ву Чинг-Куо објави дека се повлекува од позицијата за да ги реши „менаџерските проблеми“ …

Бокс: Претседателот на АИБА поднесе оставка Прочитај повеќе

Scroll to Top